Akustikpaneler

Akustikpaneler i Rumfabrik

Rumfabrik er specialister i anvendelsen af akustikpaneler både til erhverv og til privatkunder. Moderne akustikpaneler giver en ekstra dimension til jeres indretning og tilfører både æstetiske detaljer og lyddæmpende effekt. Med den rette håndtering kan du opnå ganske unikke effekter i din indretning, når du anvender akustikpaneler som stuepaneler, gulv-til-loft, på låger eller hvor du ellers kan forestille dig.

Køb akustikpaneler fra Rumfabrik

Du kan købe dine akustikpaneler gennem os, og du bestemmer selv, om vi skal levere i standardstørrelser, eller om du skal have hjælp til opmåling, tilskæring og montage. Vi forhandler p.t. standardplader i ubehandlet eg og sort filt i størrelsen 240 x 60 x 2 cm. Pladerne leveres indpakket individuelt med god beskyttelse på hjørner og overflader.
Bemærk at ordren gennemføres hos vores e-handelspartner.

AKUSTIKPLADE I UBEHANDLET EG
Mål: 240 x 60 x 2 cm

Ring efter pris

Se i webshop

Tilpasning af akustikpaneler

Akustikpaneler leveres typisk i standardmål fra fabrikkerne og kan dermed udformes og tilpasses mange forskellige behov. Udover at forhandle akustikpaneler, så tilbyder vi i Rumfabrik også at stå for hele leverancen fra opmåling, tilskæring og opsætning/montage.

Tilpasning efter egne mål:
Hvis du kender dine egen mål, kan du sende os disse som tillæg til ordren. Så sørger vi for, at pladerne bliver skåret til.
Vi beregner og aftaler en pris for den pågældende opskæring alt efter dine specifikationer.

Opmåling af Rumfabrik:
Ønsker du hjælp til præcis opmåling af dine akustikpaneler, så hjælper vi gerne med dette.
Her beregnes timeløn og kørsel efter aftale.

Opsætning/montage:
Hvis du ønsker en færdig løsning inkl. montage, så er du igen kommet til det rette sted.
Her beregnes tilsvarende timeløn og kørsel efter aftale.