Klinikindretning

Indretning med plads til hjerterum, rolig atmosfærer optimering af funktioner og arbejdsprocesser, er vigtige ellementer

når vi indretter klinikker. Med 360° fokus på gæsteoplevelsen skaber vi rum der danner de rigtige rammer for dine serviceydelser. Vi skaber en afslappet og inspirende atmostfare der gør dine gæsters besøg til en behagelig oplevelse. Vores mål er at sikre dig glade kunder, som kommer igen og igen.

Vores forcer er vores evne til at skabe indretning med en rolig atmosfære samt optimering af arbejdsfunktioner og arbejdsprocesser. Dette kræver ofte specialdesignede møbler og interiør, som vi udvikler og sources fra Danmark eller østeuropa . Vi har mere end 20 års erfaring i at fremstille skræddersyet inventar med fokus på kvalitet i såvel produkt som proces – fra første møde, over design til nøglefærdig aflevering.

I september 2018 indgik RumFabrik ApS i et nyt og spændende samarbejde med Voresklinik.info, som er lægernes egen indkøbsforening. Det har allerede resulteret i adskillige opgaver. Se mere på www.voresklinik.info.

Få et design og budget

Vi udarbejder gerne et design forslag med tilhørende budget. Prisen aftales individuelt fra opgave til opgave. Vælger du at benytte vores oplæg til realisering af dit nye koncept krediteres prisen for oplægget i den samlede ordre.

Se eksempler på klinikindretning

Ejer / Salg / Projektledelse