Om RumFabrik

Vi er eksperter i at udvikle banebrydende og kreative ideer der definer dit brand DNA – alle har et unik DNA og derfor bruger vi ikke mainstream eller standardløsninger.

Vi redefinere og optimerer vores forsyningskæde – stiller spørgsmål ved traditionelle omkostninger og projektstyrings processer. Vi sørger for at du kommer i mål inden for dit budget.

Vi er en fullservice-virksomhed og vi tager kontrollen og ansvaret i alle processer da vi ved at intet er tilfældig og at detaljen er vigtig for resultatet. Vores samarbejdspartnere og leverandører er testet gennem mange opgaver og projekter. Vi vil alle gerne være en del af et godt resultat. Vi ser et godt resultat som et visitkort alle taler om. Et resultat alle husker og som har bragt os længere ind i fremtiden.

Vi mestre spatiel design. Vi skaber design løsninger der ikke bliver glemt. Lige meget om dit rum er en butik, en restaurant, en messestand, en klinik eller en undervisningsinstitution får vi besøgende til at stoppe – tænke og tale.

At designe, opbygge og skabe rum der tiltrækker opmærksomhed, sender et budskab, skaber intuitiv involvering kræver et tæt samarbejde med vores kunder. Vi skaber et team med vores kunder og lytter og inspirerer hinanden til at skubbe grænserne. Vi ved at det er det der skal til for at skabe en unik og succesfuld løsning. Vores løsninger er skaleret til dine behov. Lige fra første møde til det færdige projekt.

Ønsker du en skræddersyet løsning fra RUMFABRIK vil vi meget gerne mødes med dig og fortælle mere om vores koncept samt høre om dine behov.