Butiksindretning

Mangler du hjælp til din butiksindretning, så er vi i RumFabrik klar. Vores 360° restail solutions koncept er udviklet til retail branchernes specifikke behov. Med vores koncept kan vi tilbyde turn key solutions for enkeltstående multibrand butikker til retail kæder med et koncept der skal implementeres world wide.

​Vi tilbyder konceptudvikling og konceptimplementering på strategisk, taktisk og operativt niveau. Og vi implementere konceptet i alle virksomhedens aktiviteter så som butikker, shop in shops, showroom og messer.

​Med 360° retail solution har vi dine kunders oplevelse i fokus. Vi skaber rum der danner de rigtige rammer for dit koncept. Vi skaber en afslappet og inspirrende atmostfare der gør dine kunders besøg til en oplevelse. Ved at bringe dit koncepts DNA til live skaber vi de perfekte rammer for dine kunder. Vores mål er at sikre dig glade kunder, som kommer igen og igen.

Vores forcer er at vi evner til at udtrykke dit koncepts  DNA gennem specialdesignede møbler,  interiør og rum. Vi har mere end 20 års erfaring i at fremstillet unikt specialinventar med fokus på kvalitet i såvel produkt som proces – fra opmåling til levering.

Med vores 360° process er vi sikker på at få design og økonomi til at mødes.  Via vores viden, ekspertise og mange leverandøraftaler, hjælper dig med at tilbyde sanserige oplevelser til dine kunder – uanset størrelsen på budgettet. Derudover garanterer vi dig en proces, hvor du med færrest mulige interne ressourcer og mest mulig kontrol, får den ønskede løsning. Til ønskede tid.

OFFICIEL FORHANDLER

Vi er officielle forhandlere af butiksinventar og alt andet udstyr fra Trademark Living.

Find inspiration i deres online katalog, så hjælper vi gerne med at finde de rigtige priser og står selvfølgelig for at få sendt de rette varer til jer.

Ring og hør mere

Få et design og budget

Din butik fortjener det helt rigtige udtryk
Vores ekspertise er at skabe unikke rum der giver oplevelser. I mindre og stor skala. Vi har dig og dine kunder i fokus og vi skaber en stil og udtryk, som gennemsyrer alt fra interiør, akustik, lyssætning, gulvbelægning, dufte og kundeflow. Intet er overladt til tilfældighederne.

Vi udarbejder gerne et design forslag med tilhørende budget. Prisen aftales individuelt fra opgave til opgave. Vælger du at benytte vores oplæg til realisering af dit nye koncept krediteres prisen for oplægget i den samlede ordre.

Ejer / Salg / Projektledelse