Hospitality

Med 360° fokus på gæsteoplevelsen skaber vi rum der danner de rigtige rammer for dine serviceydelser. Vi skaber en afslappet og inspirrende atmostfære der gør dine gæster besøg til en oplevelse. Ved at bringe dit hotel eller din restaurants DNA til live, skaber vi de perfekte rammer for dine gæster. Vores mål er at sikre dig glade kunder, som kommer igen og igen.

Vores forcer er vores evne til at fortælle dit hotels eller restaurants  DNA gennem specialdesignede møbler og interiør, som vi sources fra Danmark eller Østeuropa . Vi har mere end 20 års erfaring i fremstillet unikt specialinventar med fokus på kvalitet i såvel produkt som proces – fra opmåling til levering.

360° proces

Med vores 360° process er vi sikker på at få design og økonomi til at mødes.  Via vores viden, ekspertise og mange leverandøraftaler, hjælper dig med at tilbyde sanserige oplevelser til dine gæster – uanset størrelsen på budgettet. Derudover garanterer vi dig en proces, hvor du med færrest mulige interne ressourcer og mest mulig kontrol, får den ønskede løsning. Til ønskede tid.

Dit produkt fortjener den helt rigtige kulisse
Vores ekspertise er at skabe unikke rum til gæsters kulinariske oplevelser. I mindre og stor skala. VI har kunden i fokus og vi skaber en stil og udtryk, som gennemsyrer alt fra interiør, akustik, lyssætning, gulvbelægning, dufte og stolekomfort. Intet er overladt til tilfældighederne.

Få et design og budget

Vi udarbejder gerne et design forslag med tilhørende budget. Prisen aftales individuelt fra opgave til opgave. Vælger du at benytte vores oplæg til realisering af dit nye koncept krediteres prisen for oplægget i den samlede ordre.